Hørecenter Nord

Widex apps

Fantastisk lyd handler ikke kun om fantastiske høreapparater. Det handler om at skabe forbindelser. Fra streaming af telefonopkald direkte til dit høreapparat til muligheden for at lytte til musik – med vores apps og tilbehør kan du skabe forbindelse til verdenen omkring dig.  

Widex Moment app

Med WIDEX MOMENT™ har du mulighed for at styre dit høreapparat fuldt ud ved hjælp af en app på din iPhone eller Android-telefon. Det har aldrig været nemmere at finjustere din hørelse, så du får præcis den lyd, du foretrækker – i præcis de øjeblikke, der er vigtige for dig.Udvikling og gennemprøvning af intelligent teknologi har resulteret i en nem og intuitiv brugeroplevelse. Og en "dark mode" sikrer diskret brug.

Widex Evoke app

Med EVOKE appen kan dine klienter styre, hvordan de gerne vil høre i deres foretrukne lyttemiljøer fra det øjeblik, de tager høreapparaterne på. Med fantastisk lyd lige fra starten får klienterne en bedre tilpasningsoplevelse og større motivation for at bruge deres høreapparater hver dag.

Alt sammen takket være funktionen SoundSenseLearn, som klienterne kan bruge til at oprette deres favorithøreprogrammer til specifikke lydmiljøer, f.eks. spisestuen, en travl restaurant eller kontoret. Det gør de ved at lytte til de to lydprofiler, som EVOKE appen giver dem, og vælge, hvilken der lyder bedst: A eller B. Jo mere appen lærer om brugerens præferencer, desto mere personliggør den lydoplevelsen.