Hørecenter Nord

Høreapparat Brønderslev

Nyt høreapparat i Brønderslev, med Bettersound rullende høreklinik. Det skal ikke være svært at få taget en høreprøve, og få tjekket, om alt er, som det skal være. Af samme årsag har BetterSound mulighed for at køre hjem til din adresse med vores udstyr og tage en høreprøve i dine rammer.

Aalborg, Hjallerup, Dronninglund, Asaa, Klokkerholm og Flauenskjold. Vi har desuden også mulighed for at udlåne et høreapparat til dig i op til 4 uger. Hvis du har brug for at teste modellen, inden du beslutter om det er den rette for dig.

Vi fører flere forskellige typer af høreapparater. Heriblandt ReSound høreapparater som følger godt med teknologien. ReSound høreapparater findes nemlig også til apps til telefonen, således at man let kan justere høreapparatet og dermed indstille lyden til at tilpasse et restaurantbesøg. Reducere tinnitus samt sætte en timer der sørger for at skrue ned for lyden op til sengetid.
Høreapparat Brønderslev

Tilskud til høreapparat Brønderslev

Hvis det viser sig, at du har behov for høreapparat. Så hjælper vi naturligvis med, at få afdækket dine behov, og med at rådgive dig i de næste skridt på rejsen. Vi kan samtidig rådgive i, hvordan det fungerer med tilskud til høreapparatet, idet vi kender til systemets gang. Vi kan desuden sende billeder af dine øregang til en øre-næse-halslæge. Som kan vurdere, hvorvidt du er berettiget til tilskud, så du kan få en henvisning der følger dig resten af livet, også ved fornyelse af høreapparat.

Hos BetterSound ønsker vi at øge din livskvalitet, og hjælpe dig med at få en høretest så nemt som overhovedet muligt. Derfor er det specialister, du møder hos BetterSound, som kan rådgive og hjælpe dig gennem hele processen. Du kan søge om helbredstillægskort på www.borger.dk eller henvende dig på borgerservice i din kommune.

Høreklinik Brønderslev

Brønderslev by indbyder blandt andet til lækker natur. Hvor det er muligt at få stimuleret alle sanser i Nordeuropas største rhododendronpark. Her er det muligt at opleve intet mindre end 10.000 planter, fordelt på 130 forskellige arter og sorter, og har ageret vartegn for Brønderslev i årevis.

Foruden den dejlige rhododendronpark er Brønderslev også hjemstavn for et aktivt handelsliv. Det er let at finde, hvad hjertet begærer på en shoppetur i én af Brønderslevs over 100 butikker. Hvor man både kan finde velkendte kædebutikker og specialbutikker, og så kan man let bestille vores kørende høreklinik, hvis du ønsker nyt høreapparat i Brønderslev.