Hørecenter Nord

Høreapparat Frederikshavn

Få nyt høreapparat i Frederikshavn. Vi kører gladelig hjem til dig for at foretage en høretest. Så det bliver så nemt for dig som overhovedet muligt at få et høreapparat i Frederikshavn. Vi sender altid en professionel ud, der kan svare på de spørgsmål, du måtte have.

Uanset om vi skal besøge dig i Frederikshavn, Skagen eller Sæby. Gør vi meget gerne det, idet det kan være meget farligt at bevæge sig ud med høretab. Derved er det mere sikkert at sende vores audiologiassistent, Jeanette, som er uddannet i høreapparater og kender rigtig godt til vores forskellige mærker af høreapparater, heriblandt Widex og ReSound høreapparaterne.
Høreapparat Frederikshavn

Hvilke høreapparater har vi hos BetterSound?

Hørecenter-NORD fører et bredt udvalg af høreapparater, så vi kan møde ethvert behov og sørge for, at ingen skal begrænses af et høretab. Derfor fører vi både høreapparater der kan placeres inde i øret og bagved øret, af hensyn til forskellige præferencer.

 

Vælger du et høreapparat der skal sidde inde i øret, bliver det skræddersyet til at passe netop i din øregang, så det er behageligt at anvende. Dette er en meget velegnet løsning, hvis man har let til moderat høretab, og så er det tilmed yderst diskret.

 

Hvis man derimod vælger et høreapparat der skal sidde bagved øret, giver det lidt flere muligheder, idet man kan få dette til at koble på apps på telefonen. Høreapparatet bagved øret er velegnet til de fleste grader af høretab, og er også med et diskret design der ikke springer i øjnene.

Høreklinik Frederikshavn

Frederikshavn kendes også som ‘den lille storby,’ idet den fungerer som yderst levende handelsby. Og så kan man samtidig også finde utroligt mange butikker og muligheder i Frederikshavn. Det er samtidig her man finder den dejlige Palmestrand, samt en fantastisk udsigt fra Pikkerbakken. Hørecenter-NORD kører meget gerne afsted til både Frederikshavn, Sæby, Skagen, Strandby, Ålbæk og omegn.Vi kører ud til hele Nordjylland, og bringer høreglæden med os. Det eneste, du skal gøre, er at booke en tid. Vi pakker bilen med udstyr, og sætter kursen mod dit hjem, så du slipper for at skulle ud og finde