Hørecenter Nord

Høreapparat Hjørring

Nyt høreapparat i Hjørring, med Bettersound rullende høreklinik. Lige så snart du oplever at have udfordringer med hørelsen, bør du reagere på det. Hørelsen hæmmer mange daglige sammenhænge, såsom almindelige samtaler med kollegaer, men især også navigering i trafikken. Hvis du har en mistanke om nedsat hørelse. Er det rigtig vigtigt at være opmærksom på det, ellers kan du let komme til at virke uhøflig overfor andre, eller du kan komme til skade fordi du ikke kan høre trafikken.

 

Jeanette Fischer Anthonsen er uddannet i høreapparaters funktion. Og når hun kører ud som mobil høreklinik i Hjørring, Hirtshals, Løkken og omegn, vil hun kunne besvare alle dine spørgsmål. du kan både få høreapparater, som sidder inde i øret, og høreapparater som sidder bagved øret, og det afhænger meget af både præferencer og behov, når du skal vælge, hvilket høreapparat du skal have.

Høreapparat Hjørring

Hvad sker der, når du booker en mobil høreklinik Hjørring?

Hvis du oplever nedsat hørelse, og booker vores mobile høreklinik, kører vi både til Hjørring, Hirtshals, Sindal, Vrå, Tårs, Løkken og resten af Nordjylland. Du behøver ikke at tale med egen læge inden du booker en høretest hos os. Det kan du sagtens bare gøre ved mistanke om høretab.



Du booker din høretest her eller du kan tage en online høretest, hvorefter vi kontakter dig senest 24 timer senere vedrørende en tid til høretesten. Vi kommer hjem til dig og foretager testen. Vi sørger for at give en grundig gennemgang af din hørelse, og dermed identificere dine behov.

Hvis det viser sig, at du skal have høreapparat, skal du kontakte øre-næse-halslægen, for at være berettiget til offentligt tilskud. Og derefter bestiller vi det rigtige høreapparat hjem til dig, og sørger for at tilpasse det til netop dine ører.

Høreklinik Hjørring

Hjørring by er kendt for at være et kulturelt springbræt i Nordjylland, idet du både finder teatre, museer og kunstneriske skulpturer rundt omkring i byen. Det er her du kan opleve Vendsyssel Historiske Museum, shoppingcentret Metropol og intet mindre end 3 teatre i Hjørring; Vendsyssel Teater, Hjørring Teater (Teaterbutikken) og Hjørring Revyen.

Hjørring er altså spækket med muligheder, heriblandt også muligheden for at få besøg af BetterSounds mobile høreklinik. Hos BetterSound består vi af både audiologister og fagfolk. Der sammen har besluttet, at vi vil bringe bedre hørelse ud til danskerne. Det udlever vi ved at tilbyde en gratis høretest i eget hjem, hvor vi sender vores audiologiassistent, Jeanette Fischer Anthonsen, ud, for at foretage en høretest og give dig mulighed for at afprøve et høreapparat, inden du beslutter dig for, hvilken model du ønsker at investere i.