Bettersound.dk

Høreapparater

Hos Høreklinikken BetterSound i Nordjylland tror vi på, at teknologien omkring vores hørelse skal følge den hastige, digitale udvikling indenfor høreapparater.

Af den grund har vi valgt at specialisere os i de brands, der er længst fremme på den innovative bølge. Vi er uddannede i produkter fra de globale danske brands –

 

GN Resound og Widex som begge er førende inden for moderne teknologi til høreapparater.

 

Søger du høreapparat i Aalborg og resten af Nordjylland, så kontakt os allerede i dag

Typer af høreapparater

Der findes to typer af høreapparater: i-øret-apparater og bag-øret-apparater. Hos BetterSound hjælper vi dig med at finde frem til den bedste løsning, som passer bedst til din hverdag og behov.

 

 

I-øret-apparater: Diskret høreapparat, der er formet til dit øre

I-øret apparater skræddersyes til din øregang og er behageligt at anvende. Designet er meget diskret, og man skal derfor tæt på for at se, at du har et høreapparat i øret. Høreapparatet er velegnet til dig med let til moderat høretab.

 

 

Bag-øret-apparater: Flere funktioner i ét høreapparat, der giver masser af muligheder

Bag-øret-apparater er velegnet til de fleste typer høretab. Bag-øret-apparater sidder bag det ydre øre og har et meget diskret design, hvor mikrofon, forstærker og højtaler er samlet i forstærkeren bag øret. Lyden ledes fra en tynd plastikslange til øreproppen.

 

Vores kunders anmeldelser

Hos Bettersound.dk samler vi på glade kunder, her kan du læse hvad de siger om os.

Bestil en GRATIS
høreprøve allerede i dag