Bettersound.dk

Høreapparater

Hos Høreklinikken BetterSound i Nordjylland tror vi på, at teknologien omkring vores hørelse skal følge den hastige, digitale udvikling indenfor høreapparater.

Af den grund har vi valgt at specialisere os i de brands, der er længst fremme på den innovative bølge. Vi er uddannede i produkter fra de globale danske brands –

 

GN Resound og Widex som begge er førende inden for moderne teknologi til høreapparater.

 

Søger du høreapparat i Aalborg og resten af Nordjylland, så kontakt os allerede i dag

Typer af høreapparater

Der findes to typer af høreapparater: i-øret-apparater og bag-øret-apparater. Hos BetterSound hjælper vi dig med at finde frem til den bedste løsning, som passer bedst til din hverdag og behov.

 

Høreapparat priser

 

I-øret-apparater: Diskret høreapparat, der er formet til dit øre

I-øret apparater skræddersyes til din øregang og er behageligt at anvende. Designet er meget diskret, og man skal derfor tæt på for at se, at du har et høreapparat i øret. Høreapparatet er velegnet til dig med let til moderat høretab.

 

I-øret-apparat

 

Bag-øret-apparater: Flere funktioner i ét høreapparat, der giver masser af muligheder

Bag-øret-apparater er velegnet til de fleste typer høretab. Bag-øret-apparater sidder bag det ydre øre og har et meget diskret design, hvor mikrofon, forstærker og højtaler er samlet i forstærkeren bag øret. Lyden ledes fra en tynd plastikslange til øreproppen.

 

Bag-øret-apparat

Vores kunders anmeldelser

Hos Bettersound.dk samler vi på glade kunder, her kan du læse hvad de siger om os.

Bestil en GRATIS
høreprøve allerede i dag