Bettersound.dk

LogoStor

Hørecenter Frederikshavn – Hørecenter Nord: Din hørespecialist

 

Hørecenter Nord er beliggende i hjertet af Aalborg. Jeg ønsker at hjælpe så mange jeg kan. Jeg tilbyder derfor konsultation i 9830 Tårs hver torsdag. På den måde kan jeg hjælpe dig som bor nordpå tæt på Frederikshavn. Vil du vide om konsultation i Tårs, er du velkommen til at kontakte mig på tlf.: 70 22 11 88

 

Mand med høreapparat i øret - Hørecenter Frederikshavn

 

Hvorfor overveje Hørecenter Nord Fra Aalborg, når du er i Frederikshavn?

 

  1. Dybdegående ekspertise: Hos mig er du sikret en personlig og professionel betjening ved hvert eneste besøg.
  2. Højeste standard for høreundersøgelser: Mine høreundersøgelser er både grundige og nøjagtige. Det sikrer, at du får den bedste anbefaling.
  3. Risikofri afprøvning: Før du træffer en beslutning, tilbyder jeg en gratis 4-ugers afprøvning af høreapparater.
  4. Kvalitet i topklassen: Mine høreapparater er moderne inden for høreteknologi og design.
  5. Bredt udvalg af produkter: Uanset om det er høreapparater, høreværn eller tilbehør, har jeg noget for enhver smag og behov.
  6. Langvarig support: Nyd godt af min 4-årige servicegaranti.
  7. Økonomisk hjælp: Jeg hjælper dig med oplysninger om offentlige tilskud til høreapparater.
  8. Skræddersyede løsninger: Hvis du har svært ved at komme til mig, tilbyder jeg hjemmebesøg. Og du er selvfølgelig velkommen til at tage dine nærmeste med. Jeg er også til stede i Tårs hver torsdag. Du behøver derfor ikke at tage langvejs for at få opfyldt dit behov.
  9. Hurtig service: Jeg ved, at din tid er vigtig. Med mine korte ventetider sikrer jeg, at du hurtigt får den hjælp, du behøver.

Ved Hørecenter Nord mener jeg, at alle fortjener en uforstyrret og klar hørelse. Jeg hjælper og rådgiver dig i dit valg af høreapparat. Det ikke alene forbedrer din hørelse, men også matcher din livsstil med et design så elegant, at du vil bære det med stolthed.

 

Hørecenter Nord er beliggende i Aalborg. Grundet services, kan det også være dit hørecenter Frederikshavn. Hørecenter Nord har både ekspertise og kvalitet. Besøg mig, og lad os sammen genopdage glæden ved klare lyde i dit liv. Du kan også kontakte mig på tlf.: 70 22 11 88. Så kan vi aftale nærmere om, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.