Hørecenter Nord

Høreklinik Frederikshavn – Hørecenter-NORD: Ekspertise tæt på dig

Selvom Hørecenter-NORD fysisk er placeret i Aalborg, er jeg den foretrukne høreklinik Frederikshavn for mange. Det er jeg for mange fra Frederikshavn og omegn. Med min gode service og dygtighed, betjener jeg gladeligt kunder fra Frederikshavn, der søger det bedste indenfor høreløsninger.

Ved dit første besøg hos Hørecenter-NORD vil du opleve en personlig og faglig betjening hver gang. For mig er hver kunde unik. Min prioritet er at tilbyde skræddersyet rådgivning og løsninger. De bliver baseret på individuelle behov.

Jeg starter altid mit samarbejde med en grundig høreundersøgelse. Det gør jeg for at forstå dybden af dit høreproblem. Skulle det vise sig, at et høreapparat er den rette løsning for dig, giver jeg dig mulighed for en gratis afprøvning af høreapparater i op til 4 uger.

Mit udvalg er stort. Fra høreapparater i topklassen til et stort sortiment af høreværn, tilbehør og meget mere. Jeg forstår, at hørelse er personlig. Derfor stræber jeg efter at tilbyde et produkt, der passer perfekt til dig. Derudover kommer alle mine produkter med en fuld service og garanti i 4 år.

Jeg kan lette økonomiske bekymringer når det omhandler høreapparater. Jeg hjælper mine kunder med at få offentligt tilskud til høreapparater. Jeg tror på retten til god hørelse for alle, uanset budget.

Jeg tilbyder mulighed for hjemmebesøg. Det gør jeg for dem, der har svært ved at komme til min klinik i Aalborg. Du må også gerne have pårørende med under din konsultation. På den måde kan du sikre, at alle spørgsmål bliver besvaret. Du kan også sikre, at du føler dig tryg gennem hele processen.

En af mine største styrker er min korte ventetid. jeg ved, at når det kommer til din hørelse, er tiden af største vigtighed.

Lad Hørecenter-NORD være din høreklinik Frederikshavn

Hos Hørecenter-NORD er min mission klar: At vejlede dig mod en forbedret hørelse. Med nutidens høreapparatdesigns, behøver du ikke at skjule dit apparat. De er både diskrete og elegante. Du kan bære dem med stolthed og føle taknemmelighed over at få livets lyde tilbage.

Besøg mig og oplev forskellen selv. Jeg ser frem til at hjælpe dig og dine nærmeste med at opdage glæden ved klar og ren hørelse igen. Kontakt mig på tlf.: 70 22 11 88. Så kan vi sammen finde den bedste løsning for dig.