ReSound

Hos BetterSound tror vi på, at teknologien omkring vores hørelse skal følge den hastige, digitale udvikling.

Derfor har vi valgt at specialisere os i de brands, der er fremme på den innovative bølge for at kunne tilbyde dig de bedste løsninger. Vi er uddannede i produkter fra det globale brand GN, der er førende inden for moderne teknologi til høreapparater med produktlinjen, ReSound.

Høreapparater fra ReSound er ikke bare høreapparater. Det er en måde at tænke hørelse ind i hverdagens mange aktiviteter, så du kan få mere livskvalitet. Og ved hjælp af digital og innovativ teknologi er det muligt at producere og designe høreapparater, der kan styres direkte fra en app, som er pakket ind i et meget diskret og elegant design.

Vidste du, at man kan koble sit høreapparat til sin smartphone og tv? Måske ikke, men det er smart, da du kan høre musik og lyd fra tv’et direkte fra dine høreapparater. Du undgår derfor besværet med høretelefoner og slipper også for at forstyrre alle i husstanden med lyd fra tv’et. Du kan også modtage opkald direkte i høreapparatet, og der er i det hele taget en masse fordele, som samler flere funktioner i ét produkt.