Gratis høretest

Book en gratis høretest i hjemmet nemt og hurtigt her hos BetterSound Høreklinik. Det eneste, du skal gøre, er:

  • Book tid her. Du behøver ikke at bestille tid hos egen læge først.
  • Vi kommer forbi dig og foretager en høreprøve i dit hjem og identificerer dine behov.
  • Hvis høreprøven viser, at du skal have høreapparat, skal du som ny bruger bestille tid hos din høre-næse-halslæge for at være berettiget til at få offentligt tilskud.
  • Vi bestiller det rigtige høreapparat hjem til dig og tilpasser det til dine hjemlige omgivelser.

Nemmere bliver det ikke, for vi er sat i verdenen for at bringe hørelsen tilbage hos dig med de bedste resultater til følge.

Høretest hjemme
Gratis høretest

Hvem udfører den gratis høreprøve i hjemmet?

Hos BetterSound er vi et hold af dygtige og passionerede audiologister og fagfolk, der er gået sammen med et fælles mål om at bringe bedre hørelse ud til danskerne.

Du kan se frem til at få besøg af Jeanette Fischer Anthonsen, der har været med fra start i udviklingen af BetterSound. Jeanette er uddannet audiologiassistent og har siden 2007 arbejdet i både det offentlige og private regi med flere års erfaring som leder.

Jeanette er 39 år og brænder for at gøre en forskel for sine kunder ved at komme ud til dig og tilbyde den bedste service i rolige omgivelser. Hun er uddannet i høreapparater fra det globale og anerkendte danske brand GN ReSound og gennemfører hvert år kurser og efteruddannelse for at være klædt på med den seneste viden om produkternes funktioner.

Når du får besøg af Jeanette, kan du se frem til at få professionel og personlig venlighed. Du får altid mulighed for at teste dit høreapparat, inden du træffer beslutning om den rette model. Jeanette gør en dyd ud af at hjælpe dig godt på vej, og hun står altid klar til at besvare dine spørgsmål. Se høreapparat priser og læs om de forskellige typer.