Om os

Tiden er for værdifuld til at gå glip af gyldne øjeblikke – sæt pris på din hørelse, det gør vi!

Din hørelse er din måde at interagere med omverdenen. Lyd er en del af en foranderlig proces, som hele tiden skifter og ændrer sig i takt med, hvor vi bevæger os hen. Der er en særlig stemning og atmosfære i dit eget hjem, og derfor er det så afgørende, at du får tilpasset dine høreapparater til dine omgivelser.

Undgå besværet – vi kommer til dig

BetterSound er for dig og din hørelse, og derfor kører vi hjem til dig og udfører høretests, når det passer dig bedst. Det er så nemt, som det kan blive, og hvis du har brug for at have pårørende omkring dig, er de velkomne til at deltage. Når vi har lavet en høretest, præsenterer vi dig efterfølgende for de forskellige muligheder inden for høreapparater, som du kan teste for at se, om det er den rigtige løsning. Vi er her for dig, og vi kører først, når vi er sikre på, at du er klædt bedst muligt på og føler dig tryg ved at skulle bruge dit nye høreapparat.

Aldrig har det været så rart og nemt at få tjekket hørelsen

Hvorfor bruge tiden på at tage turen til byen, når vi i stedet kan komme til dig? Hos BetterSound har vi vores bil indrettet med al det nødvendige udstyr, så vi kan præsentere dig for de mange forskellige muligheder, der eksisterer på høreapparatmarkedet.

Når vi har fundet det helt rigtige høreapparat, kan vi indstille det meget præcist til dine hjemlige omgivelser, hvor du opholder dig mest. På den måde får du glæde at dit høreapparat, som giver merværdi i din hverdag.

Hos BetterSound får du:

  • Gratis høretest i dit hjem.
  • God oplevelse med dit høreapparat, der tilpasses til dine omgivelser.
  • Besøg af professionelle audiologer, som er uddannede i at give dig den bedste rådgivning.
  • Stort udvalg af høreapparater, høreværn, tilbehør mm.
  • Mulighed for at have pårørende med, når vi kommer på besøg.

Nemmere bliver det ikke, for vi er sat i verdenen for at bringe hørelsen tilbage hos dig med de bedste resultater til følge.

Interview med Jeanette Fischer Anthonsen, medstifter af BetterSound

800.000 danskere har i dag problemer med hørelsen, og flere og flere tager ikke problemet alvorligt og går derfor glip af mange værdifulde øjeblikke i hverdagen, når der skal føres samtaler på arbejdet, i hjemmet eller til sammenkomster med familie og venner.

BetterSound er opstået som et resultat af mange danskeres problemer med hørelsen, da der findes flere gode måder at afhjælpe problemet. BetterSound er en kørende høreklinik, der tilbyder professionel rådgivning i hjemmet hos danskerne med et bredt udvalg af innovative høreapparater:

– Vi vil gerne være med til at nedbryde tabuet om at bruge høreapparater. Dårlig hørelse har så mange negative konsekvenser og kan i værste fald føre til isolation, når man trækker sig fra sociale arrangementer grundet udfordringer med at følge med i samtalerne. Det er ærgerligt, når der nu findes så mange moderne og smarte produkter på markedet i dag, og det vil vi gerne præsentere for danskerne med BetterSound, siger Jeanette Fischer Anthonsen, der er uddannet audiologist og medstifter af BetterSound.

Med BetterSound får danskerne besøg i hjemmet og slipper derfor for at køre til høre-næse-halslæger for at få testet hørelsen. I stedet kommer BetterSound hjem i privaten, da det også giver bedre forudsætningerne for at kunne indstille høreapparaterne til omgivelserne hos den enkelte.

– Man opnår det bedste resultat med sine høreapparater, når vi har mulighed for at justere apparatet til forholdene og omgivelserne i de enkelte hjem. Når vi kommer hjem, er der også meget ro omkring os, og det giver en afslappende stemning, således vi har mulighed for at tilbyde god og professionel rådgivning, når vi kan koncentrere os om den enkeltes behov og ønsker. Det giver i sidste ende de bedste resultater, lyder det fra Jeanette Anthonsen.

BetterSound kører i hele Jylland.